Szeszes italok

Idei újításával a trópusi ízeket idézi meg a Fütyülős

Egzotikus innovációval fűszerezi meg a szezont a Fütyülős. A Trópusi Gyümölcsökkel pálmafás tengerpartokra repíti gondolatban a fogyasztót. Az új íz, valamint a Görögdinnye és a Barack Mézzel termékek limitált darabszámban különleges, nyári kiadásban kaphatók. A színes palackok és a gyümölcsös ízek megédesíthetik a nyári pillanatokat, baráti koccintásokat és koktélozásokat.

Szinte hagyománynak számít, hogy a Fütyülős nyaranta új ízvilágot vezet be, amely igazán illik a legmelegebb és legszabadabb évszakhoz. Idén sincs ez másképp. A Fütyülős legfrissebb terméke, a Trópusi Gyümölcsök egy örökké napos tengerpartot idéz meg, ahol a fákról sosem fogynak el az illatos gyümölcsök.

Fütyülős Trópusi gyümölcsök. Új ízekkel hódít a Zwack. GasztroMagazin 2023.
Trópusi gyümölcsök
Nagy-Szalay Kitti, a Fütyülős márkamenedzsere:

„A Fütyülős Trópusi Gyümölcsök rendkívül izgalmas ízkavalkádot rejt, felsejlik benne a maracuja, az ananász és a mangó eszenciája is. Mintha egy pálmafákkal tarkított sziget minden friss gyümölcse belekerült volna a palackba! A narancsos ízjegyeknek köszönhetően majd télen is remek választás lehet, hogy egy koccintás mellett a legforróbb estékre emlékezzünk.”

A Fütyülős portfóliójában a hazai nyarakat idéző ízek is helyet kapnak, köztük a tavaly nagy sikerrel bevezetett Görögdinnye. Ezt a háttérben meghúzódó, de mégis frissítő menta teszi igazán üdítővé. A Barack Mézzel a kajszibarackpárlatnak és a tiszta méznek köszönheti különlegesen lágy ízét és illatát. Az italok limitált számban különleges külsővel is kaphatók, így a vibrálóan színes palackok megjelenésükben is könnyen a kerti partik középpontjába kerülhetnek.

Fütyülős Görögdinnye. Új ízekkel hódít a Zwack. GasztroMagazin 2023.
Fütyülős Görögdinnye
A Fütyülős legnyáriasabb ízei nemcsak önmagukban shotként, hanem koktélként is igazi kedvenccé válhatnak.

A trópusi ízvilág kiteljesedhet a szénsavas narancslével. A Görögdinnye egy csavarásnyi lime-tól lehet még izgalmasabb. A barack mézes selymességét pedig rostos kajszilével emelhetjük ki, kísérletező kedvűek pedig egy ág rozmaringot is bátran dobhatnak a koktélba!

A különleges, limitált szériás köntösbe bújtatott palackok megtalálhatóak nyáron az üzletek polcain. Érdemes már most beszerezni őket a szezon összejöveteleire és a hűvösebb napok nyáridéző mulatságaira is.

Fütyülős Barack mézzel. Új ízekkel hódít a Zwack. GasztroMagazin 2023.
Fütyülős Barack mézzel

###

Fütyülős

A Fütyülős termék és márkanév eredetileg Zwack János és Béla ötlete alapján született meg az 1860-as években. A márkát 1935-ben jegyezte be a mai Zwack Unicum Nyrt. jogelődje. A Fütyülős márka megőrizte a múlt értékeit és hagyományait, de lépést tartva a modernkor elvárásaival, megfiatalodott és termékcsaláddá bővült. Legfrissebb innovációi között megtalálható az egzotikus ízvilágú, a Görögdinnye és a Trópusi Gyümölcsök.

2013-ban a márkára jellemző innovatív szellemnek köszönhetően új, merész ízek jelentek meg a Fütyülős családban, úgy, mint a Csokis Mogyorós és az Epres Rosé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .