Egy készülék, amely segíthet spórolni a karácsonyi kiadásokon

Kis helyet foglal, működtetéséhez nem kell áram, segítségével viszont könnyedén állíthatunk elő szénsavas frissítőket az ünnepi időszakra. Ez nem más, mint a SodaStream szénsavasító készüléke, amely a konyha sarkába állítva nemcsak az ilyenkor szokásos üdítők cipelésétől, hanem a váratlan költségektől is megkíméli a felhasználókat.

Az év egyik legszebb és legmozgalmasabb időszaka előtt állunk. A karácsonyi vendégvárás kapcsán nemcsak az ajándékok beszerzése, hanem az ünnepi menü megfelelő összeállítása is foglalkoztatja a magyarokat. Az idő ilyenkor kritikus tényező, hiszen a boltokban megnövekedett forgalommal kell számolni. „Egy szénsavasvíz készítő géppel viszont legalább a közös ebédekhez és vacsorákhoz szükséges frissítőkről gondoskodhatunk. Ezzel egy kérdést máris kipipálhatunk a karácsonyi teendők listájáról” – hívta fel a figyelmet Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere.

SodaStream, ideális karácsonyi ajándék. GastroMagazin 2022.

A SodaStream szénsavasító készülékeivel otthon, kényelmesen és gyorsan készíthetünk ízletes frissítőket

Használatukhoz nincs szükség áramra, mivel alapvetően mechanikus elven működnek. Karbantartásuk egyszerű, hiszen csak a bennük lévő szénsavasító patront kell időnként cserélni. Egy szénsavasító patronnal viszont akár 60-80 liter szóda készíthető a szénsaverősségtől függően, így optimális esetben hetekig elég lehet.

A felhasználók a megfelelő ízesítés érdekében széles szörpkínálatból válogathatnak

A már idehaza jó ideje elérhető Pepsi szörpcsalád olyan népszerű ízeket foglal magában, mint a klasszikus Pepsi, a Pepsi Max, a 7up, 7upFree, a Mirinda és a Mirinda Light. A SodaStream úgy döntött, hogy az idei évben tovább bővíti a szörpkínálatát. Piacra dobta a Cocktail Party válogatást, amely olyan világhírű koktélok elkészítését teszi lehetővé, mint például az Italian Spritz, vagy a Mojito. Az 500 ml kiszerelésű ízkoncentrátumokból akár 12 nagy üvegnyi ital készíthető 1 literes palackkal számolva.

SodaStream, ideális karácsonyi ajándék. GastroMagazin 2022.

„Ezek a szörpök nem tartalmaznak alkoholt, mégis olyan vérpezsdítő frissítők készítését teszik lehetővé, amelyeket a világ minden pontján szívesen fogyasztanak. Természetesen ezek a koktélok alkoholos változatban is elkészíthetők” – hangsúlyozta Széll-Szőke Krisztina. Hozzátette: a következő időszak rengeteg baráti, családi, illetve céges összejövetelt hozhat el magával. Ezeken a találkozókon pedig igazán egyedi ízélményben lehet részük a felhasználóknak, ha van a közelben egy ilyen Cocktail Party szörpválogatás.

A SodaStream szénsavasító készülékekkel igazán zölddé varázsolható a karácsony

Ezek a gépek ugyanis érdemben járulnak hozzá az óceánokat és folyókat szennyező műanyag hulladék globális csökkentéshez. Egyetlen szénsavasító patron 40-50 darab 1,5 literes ásványvizes, vagy üdítős palack használatától és cipelésétől óvja meg a tulajdonosát. „A géphez rendelkezésre álló szénsavasító palack pedig még ennél is több, akár 2500 PET-palack kidobásától óvhatja meg bolygónkat. Mert a szeméttől úgy a legkönnyebb megóvni a Földet, ha meg sem termeljük azt” – hangsúlyozta Széll-Szőke Krisztina.

 ###

A SodaStream-ről

A SodaStream a világ első számú otthoni szénsavasító készülék gyártó márkája (mennyiség tekintetében), amelyet a PepsiCo 3,2 milliárd dollárért vásárolt meg. A SodaStream lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy másodpercek alatt könnyen átalakítsák a hagyományos csapvizet szódává vagy ízesített üdítőitallá. Becslések szerint 2019-ben a SodaStream felhasználók 2 milliárd liter szódát készítettek készülékeik segítségével és összesen 5 milliárd PET-palacktól óvták meg a Földet. Így közvetve a műanyagpalackok gyártásával és szállításával járó környezetterheléstől is megkímélték bolygónkat.

A SodaStream szénsavasító berendezéseivel 45 országban van jelen. A termékek több mint 90 000 kiskereskedelmi üzletben állnak rendelkezésre 45 országban, gépeit 22 millió háztartásban használják rendszeresen.  A SodaStream gépek magyarországi forgalmazását 2008-ban kezdték meg a viszonteladói hálózat kiépítésével, amelynek köszön­hetően jelenleg közel 450 boltban érhetőek el a termékek. Az üzletek száma folyamatosan bővül.

Ha többet szeretne megtudni a SodaStreamről, kövessen minket a Facebookon, a Twitteren, a Pinteresten, az Instagramon és a YouTube-on a www.SodaStream.com és www.sodastream.hu webhelyeken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .