Uncategorized

Bearanyozzuk a hősöket!

„BEARANYOZZUK A HŐSÖKET” PROGRAMOT INDÍT AZ ENSANA SZÁLLODALÁNC

Ötszáz nappal az első európai Covid-19 eset után az Ensana – Európa vezető gyógyfürdőmárkája – bevezeti a „Gold for Heroes” programot az egészségügyi dolgozók elmúlt évben végzett rendkívüli munkájának elismeréseként.

A rendkívüli járványhelyzet minden munkavállalótól extra erőfeszítéseket igényelt, de az egészségügyi dolgozók a napi munkavégzésük során tapasztalt, átélt események miatt fokozott terhelésnek voltak kitéve. A bevezetésre kerülő új program segítségével szeretnénk a Covid közvetlen közelében dolgozók rendkívüli munkáját méltóképpen elismerni.

A „Bearanyozzuk a Hősöket” program a Covid frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozók számára – a takarító személyzettől a mentőautók sofőrjein át a sebészekig – ingyenes Ensana Life Arany tagságot biztosít. Ez az Ensana weboldalon található ajánlatokból 20% -os kedvezményre jogosít. Az Ensana Life Arany kártya további előnyei közé tartozik a korai bejelentkezés és késői kijelentkezés lehetősége, VIP élmények, magasabb szobakategória és egyéb kedvezmények.

A sárvári botanikus kert is elérhető az Ensana sárvári gyógyszállóiból. GasztroMagazin 2021.

A programban való részvétel egyszerű, igénybevételéhez az alábbi két lépést kell megtenni:
  • az Ensana weboldalán található linken elérhető rövid regisztráció kitöltése https://www.ensanahotels.com/hu/heroes
  • az egészségügyi intézmény bélyegzőjével ellátott munkáltatói igazolás bemutatása érkezéskor a recepción.

„Ez a legmagasabb törzsvendég tagsági szintünk, amit leghűségesebb vendégeink 50, Ensana szállodában eltöltött éjszakai tartózkodás után kapnak” – mondta el Mark Hennebry, az Ensana vezérigazgatója. „Őszinte elismerésünket és tiszteletünket szeretnénk kifejezni minden egészségügyi dolgozónak, akik az elmúlt évben időt és energiát nem kímélve dolgoztak értünk. Reméljük, hogy ez a program segítségükre lesz a járványidőszak nehézségeinek feldolgozásában, és hozzásegíti őket valamelyik Ensana wellness szállodában eltöltött néhány gondtalan naphoz. Úgy gondoljuk, hogy a Covid frontvonalban dolgozóknak pihenésre és kikapcsolódásra van szükségük, amire szállodáink tökéletesen alkalmasak. A termálvízben való ejtőzés, az élményfürdőzés nyújtotta felfrissülés vagy egy relaxáló hatású testmasszázs bizonyára csodákat fog tenni egészségük és regenerálódásuk érdekében.”

Az Ensana Bearanyozzuk a Hősöket köszönet programja. GasztroMagazin 2021.

Az Arany tagságon kívül az egészségügyi dolgozók Ensana Hősök sorsoláson is részt vehetnek, ahol 5 szerencsés kiválasztottat egy 3 éjszakás wellnesstartózkodásra jogosító utalvánnyal jutalmazunk. Mindenkit arra kérünk, nevezzék azokat a Hősöket, akik emberfeletti munkájukkal leginkább kiérdemelték a tökéletes feltöltődést biztosító Ensana wellness pihenést. A jelöléseket 2021. július 15-ig a heroes@ensanahotels.com e-mailcímre várjuk az alábbiak megadásával: jelölt neve, beosztása, munkahelye, valamint egy rövid beszámolót a jelölt kivételes munkájáról.

„Európa vezető gyógyfürdő-üzemeltetőjeként küldetésünk, hogy minél több embert támogassunk a jó közérzethez, egészséges életmódhoz vezető úton. Miután az egészségügyi dolgozók az elmúlt egy évben mindent megtettek értünk, úgy gondoljuk, elérkezett az idő, hogy ezt viszonozzunk nekik” – zárta gondolatait Mark Hennebry.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .