ÉtteremHírek

Színház még nincs, bisztró már van: megnyitott az Átrium Bisztró

Az Átrium Színház kényszerű szünete ellenére a színház előcsarnokában új vendéglátóhely nyílt Átrium Bisztró néven. A vendégeket egész napos reggelivel – a rántották és szendvicsek mellett például bundás kenyérrel vagy vajas-mézes croissant-nal, illetve kávét és/vagy narancslevet is tartalmazó reggeli menükkel –, mindenmentes édességekkel, somogyi házi sültekkel és egyedi italkínálattal várják, a pandémiás korlátozások enyhítését követően pedig koncertek és kulturális programok is lesznek.

 

Megnyitott az Átrium Bisztró az Átrium Színház épületében. GasztroMagazin 2020.

Az Átrium egyedi, Bauhaus stílusú előcsarnokában megnyílt Átrium Bisztró tágas belső tere lehetővé teszi, hogy a vendégek biztonságos távolságban és kényelmesen ülhessenek le asztalaikhoz. Az étel- és italkínálatban a magyar klasszikus retró találkozik a modern kortárssal, hétfőtől szombatig, reggeltől késő estig. A Freyjából érkezik minden nap a 2019-es Kenyérlelke fesztiválon első helyezést elért croissant. A bisztró különösen nagy hangsúlyt fektet az ételérzékeny vendégekre, a Lavita cukor-, glutén- és laktózmentes süteményeitől a növényi tej alapú kávékon át a cukormentes limonádéig terjed a kínálat. A hely kutyabarát, így bárki betérhet a kedvencével is.

Díjnyertes Freya croissant az Átrium Bisztró választékában. GasztroMagazin 2020.

Hivatalos megnyitóra egyelőre nem került sor – hiszen a rendezvények be vannak tiltva –, de amint lehet, rendezvényekkel is jelentkezik majd a Margit körúti Átrium Bisztró, amelyben a II. Kerület Kártya tulajdonosai az ételeket és az alkoholmentes italokat 10% kedvezménnyel fogyaszthatják.

Nyitvatartás: hétfőtől szerdáig reggel 9-től este 10-ig, csütörtökön és pénteken reggel 9-től éjfélig, szombaton délután 4-től éjfélig, vasárnap zárva (csak akkor lesz nyitva, ha előadás vagy rendezvény van a színházteremben).

Az Átrium Bisztró kutyabarát hely! GasztroMagazin 2020.

Szeretettel várnak mindenkit!

Fotó: Lakatos Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .