ÉtteremHelyszínekHírekUncategorized

Food Loft az ÁRKÁD-ban: 7 étterem és megújult Kölyökpark várja a látogatókat

A budapesti ÁRKÁD bevásárlóközpontban szeptember 12-én nyílik meg az új Food Loft.
7 étterem, az à table!, a Bellozzo, a Burger Market, a Katsa, a padthai wokbar, a Tsuru és a Yolo Bistro várja a vendégeket. A most létrehozott gasztro-tér része egy 200 négyzetméteres terasz is, a családi programokat pedig a Food Loft mellett elhelyezkedő Kölyökpark teszi teljessé.

A Food Loft kialakítása

az elmúlt évek egyik legnagyobb változása a budapesti ÁRKÁD életében. A mintegy 5,8 millió eurós beruházás keretében összesen 7 új vendéglátó egység, valamint a Kölyökpark játszóház kap helyet mintegy 2000 négyzetméteren. Az ÁRKÁD így tökéletes alternatívát biztosít azok számára, akik családi, baráti vagy akár üzleti ebédnek vagy vacsorának keresnek helyszínt, illetve egy tartalmas családi programot szeretnének megszervezni.

A Bellozzo jól ismert reklám autója is az Árkád Food Loft egyik attrakciója
A Bellozzo jól ismert reklám autója is az Árkád Food Loft egyik attrakciója

Az à table!, a Bellozzo, a Burger Market, a Katsa, a padthai wokbar, a Tsuru és a Yolo Bistro megnyitásával mostantól az ÁRKÁD legfelső szintjén olyan trendi, kiváló minőséget biztosító éttermek lesznek elérhetőek, amelyek változatos kínálatot nyújtanak különböző nemzetek konyháiból. A Food Loft nemcsak az ÁRKÁD életében hoz változást, de a környéken élőknek is kiváló alternatíva lesz. Ezentúl nem kell a belvárosba utazniuk, ha egy jó minőségű étteremben szeretnének egy üzleti ebédet vagy családi vacsorát szervezni.

A Food Loft nagy terasza is a siker egyik garanciája
A Food Loft nagy terasza is a siker egyik garanciája

A Food Loft kialakításával egy izgalmas, szellősebb gasztro-tér jött létre az ÁRKÁD legfelső szintjén. Mindehhez a terasz megnyitása és a Kölyökpark területének átalakítása mellett szinte a teljes területet át kellett építeni, és ki kellett építeni az éttermek számára szükséges feltételeket, mint például a zsír elszívását, mellékhelyiségeket és mosdókat kellett létrehozni.

A csapolt sörök és az egyedi italválaszték a Burger Market egyik versenyelőnye
A csapolt sörök és az egyedi italválaszték a Burger Market egyik versenyelőnye
Az éttermek

összeállításánál mindvégig szempont volt, hogy minél szélesebb választék legyen elérhető a bevásárlóközpontban, és minél több nemzet ízeivel találkozhassanak a látogatók. Ez a gondolat vezérelte az ÁRKÁD-ot akkor is, amikor receptversenyt hirdetett a Facebook oldalán nyáron. Erre olyan nemzeti ételekkel lehetett nevezni, amelyek megfelelnek valamelyik most nyíló étterem koncepciójának. A beküldött receptek mellett Fördős Zé és Dobó Ági kedvencei, valamint a most nyíló éttermek specialitásai is bekerültek az összeállításba. A receptkönyv bárki számára elérhető a http://moments.arkadbudapest.hu/temak/home/ oldalon.

A megnyitó sajtótájékoztatón kínált Katsa-májtól kis híján táncra perdültünk - fenomenális volt!
A megnyitó sajtótájékoztatón kínált Katsa-májtól kis híján táncra perdültünk – fenomenális volt!

A FoodLoft létrehozása illeszkedik az ÁRKÁD Budapestet üzemeltető ECE azon törekvéseibe, hogy a hozzá tartozó bevásárlóközpontokat úgy fejlesztik, hogy azok megfeleljenek a jövő kihívásainak. Az étteremkínálat bővítése és fejlesztése fontos része ennek a folyamatnak. Ez nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a bevásárlóközpontok, így az ÁRKÁD is szabadidős és szórakoztató központokká váljanak.

###

Az ÁRKÁD Budapest

Az Örs vezér terén található ÁRKÁD Bevásárlóközpont 2002 óta várja a látogatókat. Magyarország legnagyobb kereskedelmi területű shopping centereként több mint 220 ismert és közkedvelt üzlet található meg benne. A komfortos, barátságos és igényes közös terek pedig még kellemesebbé teszik a vásárlást, az autóval érkezőket pedig egy 1600 fős parkolóház várja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .