ÁsványvizekHírek

Szigetközi Friss Víz a világ legjobbjai között!

Harmadik alkalommal hoz elismerést Magyarország számára a Szigetköz szívéből fakadó Szigetközi Friss Víz. Kiemelt jelentőségű hazai éttermek, kávézók és szállodák rendelik Szigetköz kincsét.

2019 tavaszán Stockholmban a Fine Waters Society által megrendezett Fine Waters Taste Awards 2019 keretein belül a professzionális és tapasztalt nemzetközi szakértőkből álló zsűri tagjai a medium kategóriában 12 ország 22 különböző vize közül sorolták a legjobbak közé a Szigetközi Friss Víz szénsavmentes termékét. Ennek köszönhetően a Szigetközi volt az egyetlen magyar víz, amelyet ízvilágát tekintve elismertek, s bronzéremmel díjaztak.

A Fine Waters Societyt

2008-ban alapították azzal a céllal, hogy egy globális fórumot hozzanak létre, mely elősegíti a „Fine Water” kategóriájú vizek ismertségét. Az ismertség növelésen túl, annak tudatosítására is törekedtek, hogy a víz nem „csak” víz, hanem természetes termék is, egyedülálló tulajdonságokkal.

Azonban nem ez az első jelentős díj, amely elismerte a hazai prémium termék minőségét. 2014-ben Brüsszelben a Szigetközi Friss Víz 3 aranycsillagos, azaz legmagasabb elismerésben részesült az iTQi Superior Taste Award nemzetközi versenyen. Ez az egyetlen olyan díj, amelyet Michelin csillagos sztárséfek és sommelier-k döntése alapján ítélnek oda a nyertesnek.

2015-ben a Monde Selection Quality Awards díját nyerte el a Szigetközi Friss Víz, melynek során az egyedi ízvilágú magyar vizet, Nagy Aranyéremmel minősítették. A díj sokéves múltra tekint vissza, 1961-ben alapították, és a világ minden tájáról érkező- és a megmérettetésen részt vevő termékeket hetven tagból álló szakértőcsapat ízleli meg.

 

Szigetközi Friss Víz

A Szigetközi Friss Víz

széles körben ismert, természetesen tiszta, prémium minőségű palackozott víz, mely minden adalékanyagtól mentes. A víz a Szigetközben található, Feketeerdő nevű védett természeti területről származik, Közép-Európa egyik legtisztább és legnagyobb édesvíz készletéből hozzák felszínre mélyfúrású kutakból, 80 és 130 méter közötti mélységből szűretlenül, kezeletlenül, teljesen természetesen. Palackozás után is adalékoktól és tartósítószerektől mentesen őrzi meg minőségét legalább 6 hónapig. A vízbe zárt egészséges ásványok kivételes összhangja igazi kinccsé teszi, és harmonikusan párosítható különböző ételekhez és borokhoz.

A Szigetközi Friss Víz 2018 őszén megújult külsővel, letisztult arculattal „frissült”, hogy a magas minőség az új brandingben is tükröződjön. Az új logó a cég eleganciáját, letisztultságot és gasztro prémium jellegét sugallja. A „fekete gólya” motívum a Szigetköz híres, védett madárállományát és természetközeli gondolkodását szimbolizálja, ezzel is a Szigetközi Friss Víz egyediségét hangsúlyozva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .