Hirdetés

Trópusi ízek a kulacsodban

Megérkezett a KOKO-PIÑA Microdrink

A mini dobókocka nagyságú italkockával két perc alatt frissítő, cukormentes üdítővé változik a természetes víz. A legújabb KOKO-PIÑA Microdrink valódi kókusz és ananász felhasználásával készült, és limitált ideig elérhető a Waterdrop kínálatában.

A folyadékpótlás a nyári hónapokban kiemelt figyelmet kap, de nem mindegy, milyen formában hidratáljuk szervezetünket. A Waterdrop a cukros üdítők helyett kínál alacsony kalóriatartalmú, természetes alapanyagokból készült alternatívát mindazoknak, akik a víz mellett érdekesebb ízekre vágynak. A Microdrink italkockák nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és mesterséges ízfokozót, vegának, laktózmentesek és gluténmentesek, így számos diétába biztonságosan beilleszthetők.

Waterdrop Koko-Pina. GasztroMagazin 2023.

A legújabb, csak a nyár végéig elérhető KOKO-PIÑA Microdrinkben az édes kókusz és a zamatos ananász nemcsak tökéletes ízharmóniát alkot, de vízben oldva a belőle készült ital értékes antioxidánsokat és vitaminokat is tartalmaz. A fiatal kókuszdióból nyert folyadék nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, elektrolitokat, enzimeket és aminosavakat. Kiváló kálium-, magnézium-, foszfor- és kalciumforrás, valamint B1- és B6-vitamin. Könnyen emészthető, és rendkívül alacsony zsírtartalommal rendelkezik.

Waterdrop Koko-Pina. GasztroMagazin 2023.

Ahogy a folyadékpótlás kiemelt szerepet kap jó közérzetünk megőrzése érdekében, egyre többen figyelnek fel a műanyag palackok értelmetlen felhalmozódására és környezetkárosító hatására. Így a kulacsok lassan mindennapos kiegészítőkké válnak. A Waterdrop minden Microdrink ízkombinációjához egyedi hő- és karcálló boroszilikát üveg- vagy rozsdamentes nemesacél kulacsot tervez. A letisztult formavilágú kulacsok BPA-mentesek és mosogatógépben is tisztíthatók.

A korlátozott ideig elérhető KOKO-PIÑA Microdrinkhez nyári hangulatú boroszilikát üvegkulacs mellett legyező és strandtörülköző is elérhető.

A termék elérhető a Waterdrop webáruházában: https://waterdrop.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .