Hirdetés

Négyféle ízválogatásban érkezik a kollagénes kávé

Szervezetünk kollagén tartalmának csökkenésére alternatív segítség a Nutriversum új terméke

Az emberi szervezetben az egyik legnagyobb mennyiségben megforduló, az egészséges bőr, haj és ízületek fenntartásáért felelős fehérje idővel csökken a szervezetünkben. Ennek pótlására több módszer is létezik. Ezúttal már kávé formájában, négyféle ízben is pótolhatjuk a szervezetünkből elfogyó kollagént.

Az emberi szervezetben jelenlévő egyik legnagyobb mennyiségű fehérje, a kollagén iránti kereslet a táplálékkiegészítő termékek piacán dimanikusan növekszik. 19%-kal emelkedett az előző évhez képest!

Számos megoldás létezik az életkor előrehaladtával természetes módon csökkenő kollagén szint pótlására. Hogy a kollagénpótlás élménnyé váljon, a tavalyi évben a leginnovatívabb étrendkiegészítő márkának választott magyar cég, a Nutriversum kifejlesztette a Nespresso* kompatibilis kollagénes kávékat. Négyféle ízben kaphatóak a kapszulák: az ízesítetlen mellett narancsos csoki, rumos gesztenye, karamell lesz a választék.

Nutriversum táplálékkiegészítő kollagénes kávé. GasztroMagzin 2023.
Nutriversum kollagénes kávé
Fetter Ármin, a Nutriversum marketing vezetője:

„Fontos számunkra fogyasztóink visszajelzése. Felméréseink eredményeként született meg ez a termékünk is. Miért? Megjelent egy elsőre különös igény a kollagénfogyasztással kapcsolatban. Sokan a reggeli kávéval fogyasztják el a napi kollagén adagjukat. Ekkor jött az ötlet! Miért nem fejlesztünk egy kapszulás kávéval lefőzhető kollagént?”

A kollagén kávé legnagyobb előnye a gyors és könnyű fogyaszthatóság.

Nem kell porokkal, shakerekkel bajlódni. Elegendő a kis kapszulát a kávéfőzőbe dobni és egy percen belül kész is van a kollagénnel teli kávé.

„A receptúra 80% arabika és 20% robuszta kávét tartalmaz. , amely keverék tökéletesen biztosítja a megfelelő koffeintartalmat és a magával ragadó crema réteget. Koffeintartalma kapszulánként körülbelül 60-80 mg, tehát egy rendes kávénak felel meg. Egy kapszula felhasználása során 500 mg kollagén oldódik ki lefőzés közben, így bízunk benne, hogy a kávé szerelmeseinek kettő az egyben megoldást tudunk nyújtani az új termékkel.”

A július elején polcokra kerülő, dobozonként 20 kapszulát tartalmazó kollagénes kávé Nespresso* kompatibilis kávégépekkel működik.

*A Nespresso® a Société Des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A Nutriversum Kft. független cég, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolodik a Société Des Produits Nestlé SA-hoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .