ÉtteremGasztroturizmus

Felszáll a füst a Végállomás teraszán

2023. június 24. (szombat) 12.00-20.00

A BBQ és a minőségi grillezés komoly műfaj és nem is szeretnénk másképp bánni vele a Végállomásban. Éppen ezért a füstre, rácsra kerülő húsokhoz a helyet mi adjuk, ZÁKÁNY DANI – a debreceni Grillakadémiáról – pedig hozza a szakértelmet.

Izgalmas napnak nézünk elébe, amikor megtudhatjuk, hogyan működik a smoker, milyen pácokkal és hogyan érlelhetők az alapanyagok, hogy a füstön/grillen a legjobb eredményt adják, hogyan omlik a hús a csontokról és mikor tökéletesen hőkezelt egy steak!

A komolyabb húsok mellé könnyedebb nyári italsort párosítottunk, csupa kedvenc kerül itt is terítékre, amelyek nélkül nem teljes egy grillparti és nem az igazi egy nyári nap!

12.00-20.00 rendelhető BBQ/ Grill ételek a nyári konyhából:

– Füstölt hízott kacsamáj terrine, füstölt vaj, házi kalács 3900.-
– Angus Denver steak, jus, köret 7900.-
– BBQ mangalica oldalas, BBQ szósz, hasselback burgonya, coleslaw 4900.-
– Grillezett pisztráng egészben, füstös zöldségek, újburgonya, bükki füves fűszervaj 4800.-
– Angus burger, cheddar, BBQ szósz, burgonyachips, szarvasgombás majonéz 4500.-

ITALOK:

*Proseccó kóstoló: poharazva vagy kóstolósorban: 8900 Ft/Fő
kóstoltat: Vállai Béla Sommelier

Azienda Fidora Prosecco Frizzante DOC
Dissegna Prosecco Rosé Extra Dry DOC (BIO)
Valpiana Prosecco DOC Extra dry
Valpiana Prosecco DOC Brut Tormena Prosecco DOCG Extra Dry
Valpiana Prosecco DOCG Brut

*G&T kreációk by Vállai Béla és Varga Richárd

–>

Asztalfoglalás erősen ajánlott!
Tel.: +36 46 402 952
asztalfoglalas@vegallomasetterem.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .