Hirdetés

Megújult gasztrokoncepcióval indítja a tavaszt a The Club Avalon

A hely, mely szofisztikált módon keveri a nemzetközi ízeket alternatív konyhájában

Teljes arculatváltáson és gasztronómiai megújuláson esett át idén tavasszal az Avalon Resort & SPA***** Superior egyik étterme. The Club Avalon néven fogadja a továbbiakban a vendégeket. A nyugalom szigetét kínálja azok számára, akik szeretik az emelkedett, ugyanakkor egy kicsit sem feszengős nemzetközi konyhát.

The Club Avalon. Megújult arculat és gasztrokoncepció Miskolctapolcán. GasztroMagazin 2023.

Az Avalon Park eddig is bővelkedett a kiváló éttermekben, gondoljunk csak a frissen Michelin ajánlást bezsebelt autentikus olasz éttermére, az Avalon Ristorante-ra. Idén tavasszal a másik,  már meglévő egységüket is újragondolták. Ötcsillagos superior hotelnek megfelelő klubétteremmel debütáltak, ahol az a klasszikus ételek mellett az ázsiai húsleves, a grillezett karfiol steak, a street food szekció kiemelt THE CLUB burgere, vagy a BBQ sertésoldalas is megtalálható igazi klasszikus lecsóval. A látványkonyha kiemelkedő helyet kapott a vendégtér kialakításánál.
Aki ide betér, minden érzékszervére ható gasztronómiai élményben részesül.

The Club Avalon néven, megújult arculattal és gasztrokoncepcióval nyitott meg a miskolci Avalon Park étterme. GasztroMagazin 2023.

Ázsia fűszeres aromái és Erdély rusztikus egyszerűsége egy étteremben

„Mi a magas minőségű alapanyagokban hiszünk. Azokat a legkiemelkedőbb és legmagasabb kategóriájú konyhai gépekkel készítjük el. A konyhában ötvözzük a különböző tájak ízvilágait, melyekért a The Club vezető és kreatív séfjei felelnek. A kínálatban megjelenik Ázsia fűszeres, aromás érintése, csakúgy, mint az Erdély inspirálta hegyvidék rusztikus egyszerűsége.” – mondta az Avalon Park gasztronómiai igazgatója, Bajusz Gergely.

The Club Avalon. Megújult arculat és gasztrokoncepció Miskolctapolcán. GasztroMagazin 2023.

„Egy olyan helyet szerettünk volna létrehozni, melynek hangulata és kínálata ugyan emelkedett, de nyáron egy laza elegáns rövidnadrágban és pólóban sem érzi magát feszélyezve senki. Egy fröccsre is be tud térni hozzánk bárki, aki arra jár. Olyan helyet álmodtunk, ahol a vendégek biztosan találnak olyan fogást a nemzetközi étlapon, amit szívesen fogyasztanak. Ezekhez kiváló magyar borok, francia pezsgők, belga és német sörök választhatók: Európa legjava jár. Magas színvonalú alapanyagokból kínálunk koktélokat és kávékülönlegességeket is. Úgy tekintünk erre az egységünkre, mint egy mindenki által megszerethető és elérhető nyugalom szigetére. Ahova jó tartozni!”

A konyha identitását ugyanazok a vezető és kreatív séfek,  Albók Gyula és Szepesi Gábor határozzák meg, akik szakmai vezetése alatt a park másik helyszíne, az Avalon Ristorante korábban egészen Michelin ajánlásig jutott.

The Club Avalon. Megújult arculat és gasztrokoncepció Miskolctapolcán. GasztroMagazin 2023.

„A The Clubban egyszerű, mindenki számára könnyedén elérhető, de nagyon jó minőségű alapanyagokból mutatjuk meg az embereknek, hogy egy csirkecombból is mennyi mindent lehet kihozni. A célunk egy olyan közösségi pont kialakítása, ahol mindenki ott akar lenni és jól akarják érezni magukat az emberek mindenféle feszengés nélkül. Ezt a koncepciót emeltük át az étlapra is a családias, összetartó és jó hangulatú csapattal. Szakmailag is nagyon jól képzettek. Valóban öröm velük a munka.” – foglalta össze Szepesi Gábor kreatív séf a hely szellemiségét.

Izgalmas dolgok történnek tehát hazánk északkeleti régiójában is, érdemes egy kitérőt tenni, ha arra járunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .