Bárok és borokCocktailokHírekProgramokSzálloda

Jön a III. Bar Show

Június 27-én elöntik Budapestet a jobbnál jobb koktélok

2021. június 27-én rendezik meg a III. Bar Show-t Budapesten, a InterContinental Hotelben. A rendezők a szakértőkön túl várják a nemes párlatok és koktélok iránt érdeklődő nagyközönséget is.

A budapesti vendéglátás és bárszakma lendületes fejlődésének és népszerűség-növekedésének köszönhetően, Berlin, Prága, Oslo és Athén után Budapesten harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Bar Show: az esemény egy modern és progresszív bárkulturális seregszemle, amely összehozza a bárélet szakmai szereplőit, valamint a bárok világa és kifinomult italkultúrája iránt érdeklődő műkedvelőket.

3. Bar Show 2021 Hotel Intercontinental. GasztroMagazin 2021.

Minden, ami bár!

Tökéletes találkozópont ez a professzionális bartenderek, italgasztronómiában jártas fogyasztók, a vendéglátóipar, valamint a turizmus szakembereinek, hiszen a több, mint 30 kiállító között minden jelentősebb hazai italforgalmazó képviselteti magát az ismert márkákkal (a teljesség igénye nélkül: Diplomático rum, Plantation rum, Bobby’s gin, Tokaj gin, Jack Daniel’s, Johnny Walker, Finlandia, Beefeater, Kalumba, Fehérnyúl Sörfőzde, Tátratea stb).

A III. Bar Show Budapest nem titkolt célja, hogy a rendezvény lehetőséget adjon az érdeklődőknek a bár- és italkultúrában való tájékozódásra és fejlődésre. A rendezvényen a bárélettel és bárkultúrával kapcsolatos minden információ és know how tetten érhető.

Hat európai szinten ismert vendégbár gondoskodik arról, hogy a rendezvény epicentrumában a koktélok és párlatok színes világát kedvelő lendületes, aktív kikapcsolódást kereső érdeklődők is megtalálják és kóstolhassák kedvenc italaikat.

3. Bar Show 2021 Hotel Intercontinental. GasztroMagazin 2021.

Színes programok, nem csak a szakmának

A színes program 13:00 és 20:00 óra között zajlik majd az InterContinental Hotel különböző helyszínein, ahol a nemes párlatoké (whisky, gin, rum, vodka, stb.) és koktéloké lesz a főszerep.

A kóstolás mellett a nyílt előadásokon természetesen ismeretbővítésre is lesz alkalom.

Programok, bajnokságok és díjak

A szervezők a III. Bar Show keretén belül rendezik meg a Koktél Magyar Bajnokságot, valamint a Flair Magyar Bajnokságot is.

További programok: http://bar-show.hu/

Belépőjegy ára:

A rendezvényre a standard belépőjegy ára 5.500 Ft

A belépőjegy tartalmazza:

4 db 500 Ft értékű italkupont és egy kiállítói térképet programmal, amelyeket a helyszínen, belépését követően kap kézhez. Ha kóstolójegyei elfogytak, a helyszínen a kijelölt pontokon újakat vásárolhat 500 Ft-os darabáron.

Szállítópartnerünk: Főtaxi

Jegyvásárlási lehetőség:

https://www.whiskynet.hu/iii-bar-show-2021-junius-27-standard-belepojegy

A rendezvény zártkörű. A helyszín korlátozott kapacitása miatt, ha az előzetesen meghirdetett belépőjegyek elkeltek, további érdeklődőket már nem tudunk fogadni!

A Bar Show-val kapcsolatos aktuális hírekről és részletes információkról (a programokról, a kiállítókról, stb.) a Bar Show hivatalos honlapján lehet tájékozódni: http://bar-show.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .